Jautienos troškinys su česnaku ir citrina.
Jautienos troškinys
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Česnakas – 3 skiltelės 3
Pipirai pagal skonį –
Citrina – 1 vnt 1
Petražolės – 1 stiklinė 1
Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai 3
Jautienos filė – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Jautienos filė supjaustykite gabalėliais
- Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir, sudėję mėsos gabaliukus kepkite ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštės
- Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, sudėkite grūstą česnaką bei išspauskite citrinos sultis
- Troškinkite apie 10 min
- Patiekdami troškinį, ant viršaus užbarstykite šviežių petražolių
skanu