Jautienos troškinys

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 1 comment

Jautienos troškinys su česnaku ir citrina.

Jautienos troškinys

5.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty:
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas3 skiltelės 3

  • Pipirai pagal skonį

  • Citrina1 vnt 1

  • Petražolės1 stiklinė 1

  • Alyvuogių aliejus3 šaukštai 3

  • Jautienos filė500 g 500

Gaminimo eiga

  • Jautienos filė supjaustykite gabalėliais
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir, sudėję mėsos gabaliukus kepkite ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštės
  • Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, sudėkite grūstą česnaką bei išspauskite citrinos sultis
  • Troškinkite apie 10 min
  • Patiekdami troškinį, ant viršaus užbarstykite šviežių petražolių

One Comment

  1. aurius

    skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*