Jautienos maltiniai

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Jautienos maltiniai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas0,5 stiklinės 0,5

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Jautiena600 g 600

  • Batonas1 riekė 1

  • Džiūvėsėliai truputis

  • Riebalai1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Mėsa sumalama, sudedamas piene mirkytas batonas, smulkiai supjaustytas svogūnas, dar kartą permalama, įdedama druskos, pipirų ir išmušama
  • Iš šios masės daromi ovalūs maltiniai
  • Paskui jie apvoliojami džiūvėsiuose ir kepami įkaitintuose riebaluose ant karštos ugnies (8-10 min
  • ), kol pageltonuoja viena pusė, paskui apverčiami, dar pakepinami ir statomi 4-5 min
  • į orkaitę
  • Patiekiant maltiniai apipilami sviestu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*