Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis

Užkandžiai 0 comments

Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Pienas100 ml 100

  • Svogūnai100 g 100

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Batonas100 g 100

  • Lašiniai200 g 200

  • Jautienos kumpis1 kg 1

  • Jaučio kepenys400 g 400

Gaminimo eiga

  • Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves
  • Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą
  • Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus
  • Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus
  • Batoną išmirkome piene
  • Išvirtas kepenėles ir lašinukus atvėsiname
  • Smulkiai sumalame kartu su pakepintais svogūnais ir piene išmirkytu batonu
  • Įmušame kiaušinį, pagardiname pipirais, pasūdome
  • Gerai sumaišome
  • Kumpio viduryje aštriu peiliu įpjauname "kišėnę"
  • Į ją sudedame paruoštą masę
  • Kumpio galus užsiuvame
  • Dedame į aliejumi pateptą skardą
  • Pridengiame kepimo folija
  • Kepame 230 laipsnių karštumo orkaitėje 1 val
  • 40 minučių
  • Atvėsiname, supjaustome griežinėliais
  • Tiekiame su daržovėmis, krienų arba majonezo padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*