Jautienos karpačio

Iškylų receptai, Įvairūs patiekalai, Mėsos patiekalai, Sūdymas 0 comments

Jautienos karpačio

Jautienos karpačio

0.0 from 0 votes
Course: Featured, Iškylų receptai, Įvairūs patiekalai, Mėsos patiekalai, SūdymasDifficulty: Lengvas
Cooking time

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Citrina1 vnt 1

  • Salotos1 vnt 1

  • Alyvuogių aliejus1 šaukštas 1

  • Jautienos išpjova200 g 200

  • sūris džiugas50 g 50

Gaminimo eiga

  • Aštriu peiliu supjaustome jautieną kuo ploniau
  • Suvyniojame jautienos gabaliukus į sviestinį popierių ar maišelį ir išmušame plokščiu daiktu (be dantukų), kad gabaliukai taptų beveik peršviečiami
  • Išdėliojame išmuštą mėsą lėkštėje, užberiame prieskonius, uždedame salotas
  • Užtarkuojame sūrio ir apšlakstome aliejumi bei užspaudžiame citrinos
  • (dar labai tinka su saulėje džiovintais pomidorais, tačiau tai retas produktas šeimininkės virtuvėje
  • )

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*