Jautienos karpačio
Jautienos karpačio
Cooking time
15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Citrina – 1 vnt 1
Salotos – 1 vnt 1
Alyvuogių aliejus – 1 šaukštas 1
Jautienos išpjova – 200 g 200
sūris džiugas – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Aštriu peiliu supjaustome jautieną kuo ploniau
- Suvyniojame jautienos gabaliukus į sviestinį popierių ar maišelį ir išmušame plokščiu daiktu (be dantukų), kad gabaliukai taptų beveik peršviečiami
- Išdėliojame išmuštą mėsą lėkštėje, užberiame prieskonius, uždedame salotas
- Užtarkuojame sūrio ir apšlakstome aliejumi bei užspaudžiame citrinos
- (dar labai tinka su saulėje džiovintais pomidorais, tačiau tai retas produktas šeimininkės virtuvėje
- )
- Loading gallery media…