Jautienos ir svogūnų salotos

Salotos, garnyrai 0 comments

Jautienos ir svogūnų salotos

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus3 šaukštai 3

  • Druska pagal skonį

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Vyno actas3 šaukštai 3

  • Jautiena400 g 400

  • Bulvės200 g 200

  • Raudonieji svogūnai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis
  • Svogūnus nulupti, perpjauti per pusę ir supjaustyti pusžiedžiais
  • Bulves išvirti, nulupti ir supjaustyti skridinėliais
  • Viską sudėti ant lėkštės
  • Actą sumaišyti su aliejum ir druska, užpilti salotas
  • Petražoles susmulkinti ir užberti ant salotų
  • Viską atsargiai išmaišyti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*