Jautienos filė su daržovėmis ir padažu

Užkandžiai 0 comments

Jautienos filė su daržovėmis ir padažu

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska pagal skonį

  • Citrinų sultys pagal skonį

  • Jautienos nugarinė600 g 600

  • Mėlynosios slyvos200 g 200

  • Jautienos prieskoniai pagal skonį

  • Rozmarinai (smulkintos)

  • Cukraus1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • Filė nuplauname ir nusausiname
  • Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis
  • Mišinį gerau įtriname į mėsą
  • Palaikome apie 10 minučių
  • Paruoštą mėsą dedame į "kepimo rankovę"
  • Į ją įpilame aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių
  • Kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje maždaug 50 minučių
  • Iškepusią mėsą atvėsiname
  • Laikome šaldytuve 6 valandas
  • Paskui supjaustome griežinėliais
  • Tiekiame su virtomis daržovėmis: morkomis, žiediniais kopūstais, konservuotais žirneliais ar kt

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*