Jautienos filė, kepta ant iešmo

Mėsos patiekalai 0 comments

Jautienos filė, kepta ant iešmo

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Pipirai Pagal skonį

  • Jautienos filė700 700

  • didelis svogūnas1 vnt 1

  • vyno actas arba rūgštus vynas100 g 100

  • džiovintos raugerškio uogos100 g 100

Gaminimo eiga

  • Nuo mėsos nugramdykite plėveles ir supjaustykite gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo
  • Mėsą su prieskoniais sudėkite į stiklinį indą, įpilkite vyno, uždenkite ir 2 – 3 dienas laikykite šaltai
  • Paskui apdžiovinkite, suverkite ant iešmo ir sukiojant kepkite virš žarijų
  • Kartkartėmis patepkite ištirpintais riebalais
  • Patiekite su aštriu padažu ir svogūnu bei petražolių salotomis
  • Svogūną supjaustykite plonais žiedais, apibarstykite smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais, įpilkite acto, įberkite šiek tiek druskos ir cukraus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*