Jautiena, troškinta su bruknėmis

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Jautiena, troškinta su bruknėmis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai šaukštas

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Jautiena500 g 500

  • Riebalai60 g 60

  • Mairūnas truputis

  • Bruknės1/2 stiklinės 1/2

  • Kmynai truputis

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose
  • Kartu su mėsa pakepinti svogūnus
  • Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti
  • Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų
  • Tiekiama su daržovėmis, makaronais arba vermišeliu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*