Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže

Troškiniai 0 comments

Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže

0.0 from 0 votes
Course: TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2-3 šaukštai 2-3

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo1 stiklinė 1

  • Grietinėlė100 g 100

  • Garstyčios0,5 šaukštelio 0,5

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Jautiena500 g 500

  • Raudųjų serbentų drebučiai2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Jautieną nuplauname, nusausiname, sujaustome griežinėliais ir apkepiname aliejuje
  • Po to apibarstome maltais pipirais, garstyčių milteliais, druska, įpilame karšto sultinio arba vandens, uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies
  • Miltus išplakame nedideliame vandens arba grietinėlės kiekyje ir supilame į troškinį
  • Sudedame raudonųjų serbentų drebučius, patroškiname 5 min
  • , po to supilame elektriniu plakikliu išplaktą grietinėlę
  • Tiekiame su raudonųjų serbentų ir grietinėlės padažu, virtomis arba keptomis bulvėmis, virtais ryžiais, šviežių daržovių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*