Jautiena su makaronais

Karšti patiekalai, Įvairūs patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Amerikietiškas jautienos su makaronais receptas.

Jautiena su makaronais

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

5

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Vanduo200 g 200

  • Pipirai truputis

  • Citrina1 vnt 1

  • Petražolės truputis

  • Svogūnai60 g 60

  • Grietinė100 g 100

  • Sviestas30 g 30

  • Grybai200 g 200

  • Paprika truputis

  • Jautiena800 g 800

  • Makaronai250 g 250

  • Česnakai5 g 5

  • Raudonas vynas50 g 50

  • mėsos koncentratas2 kubeliai 2

Gaminimo eiga

  • Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti maltą jautieną, smulkintus svogūnus, trintus česnakus ir grybus
  • Viską sumaišyti ir kepti, kol mėsa praras rausvą atspalvį
  • Mėsą išsklaidyti šakute, supilti raudonąjį vyną, citrinos sultis ir karštame vandenyje (200 g
  • ) ištirpintą mėsos koncentratą: pasūdyti, įberti pipirų
  • Uždengti dangčiu ir 10 min
  • virti ant silpnos ugnies
  • Tuo tarpu sūdytame vandenyje pavirti makaronus (10 min
  • ); išgriebti, nuvarvinti, sudėti į mėsą
  • Uždengti ir maždaug 15 min
  • virti ant silpnos ugnies (kol makaronai visiškai išvirs)
  • Tada supilti grietinę, pašildyti dar 5 min
  • , pabarstyti paprika ir smulkintomis petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*