Jautiena, kepta džiūvėsėliuose (romšteksas)

Mėsos patiekalai 0 comments

Jautiena, kepta džiūvėsėliuose (romšteksas)

1.0 from 5 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Pipirai Pagal skonį

  • Sviestas50 g 50

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Malti džiūvėsėliai4 šaukštai 4

  • Riebalai50 g 50

  • jautiena (nugarinė arba šlaunis) 500g

Gaminimo eiga

  • Nuo mėsos nugramdykite plėves, supjaustykite ją skersai raumenų griežinėliais ir gerai išmuškite, apibarstykite druska, suvilgykite plaktame kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliais
  • Mėsos griežinėlius iš abiejų pusių apkepinkite įkaitintuose riebaluose ir dar keletą minučių kepkite ant mažos ugnies
  • Kai mėsa iškeps, griežinėlius sudėkite į pašildytą dubenį, užpilkite perkoštomis sultimis, kuriose kepė ir ištirpintu sviestu
  • Patiekite su bulvių koše arba keptomis bulvėmis ir su šviežiomis salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*