Jautiena grietinės padaže

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 2 comments

Jautiena grietinės padaže

2.5 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės pagal skonį

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Grietinė1 stiklinė 1

  • Jautiena800 g 800

  • Lauro lapai pagal skonį

  • Taukai1 šaukštas 1

  • Pomidorų tyrė2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Nuplauti, nusausinti jautieną, supjaustyti gabalėliais, juos pamušti plaktuku, apibarstyti prieskoniais ir apkepti įkaitintuose riebaluose
  • Įberti smulkintų svogūnų, miltų ir dar pakepinti
  • Supilti grietinę ir kaitinti iki kol užvirs

2 Comments

  1. O kada Pomidorų tyrę dėti? Ar išvis ją reik dėt??

  2. Aš pyliau pom. padažą pabaigoje, prieš supilant grietinę 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*