Jaučio kepenėlių užkandėlė

Užkandžiai 0 comments

Jaučio kepenėlių užkandėlė

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Pienas200 ml 200

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Krapai žiupsnelis (smulktinti)

  • Manų kruopos60 g 60

  • Jaučio kepenys300 g 300

  • Krakmolo1-2 šaukštai 1-2

Gaminimo eiga

  • Kepenis nuvalome, nuplauname ir nusausiname
  • Supjaustome 0,5 cm
  • storio lazdelėmis, užpilame pieno ir palaikome apie 2 valandas, Kepenėles išgriebiame iš pieno
  • Ant jų suberiame manus, krakmolą, smulkintus krapus, įmušame kiaušinius, pagardiname pipirais, pasūdome
  • Gerai sumaišome
  • Iš mėsos padarome sklindžių formos "paplotėlius"
  • Dedame į įkaitintą aliejų
  • Kepame trumpai, kol apskrunda, iš abiejų pusių
  • Valgome kaip karštą arba kaip šaltą užkandį
  • Tiekiame su pakepintu batonu ir įvairiomis daržovėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*