Japoniškai pagamintas pūgžlys

Apkepai, Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Japoniškai pagamintas pūgžlys

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Pipirai truputis

  • Fermentinis sūris1-2 šaukštai 1-2

  • Grietinė1/2 stiklinės 1/2

  • Sviestas75 g 75

  • Prieskoniniai žalumynai truputis

  • Mandarinai1-2 vnt 1-2

  • Citrinos sultys truputis

  • pūgžlių filė3 vnt 3

Gaminimo eiga

  • Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma
  • Žalumynai sriubai susmulkinami ir patroškinami svieste arba margarine
  • Žuvis pasūdoma, apibarstoma pipirais, sudedama į puodą su troškintomis daržovėmis, apipilama grietine, ant viršaus sudedamos mandarinų skiltelės
  • Viskas apibarstoma tarkuotu sūriu ir kepama orkaitėje 20 min
  • Patiekiama su biria ryžių koše

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*