Itališkos šparaginės pupelės
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Aviena – 500 g 500
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Grietinėlė truputį –
Svogūnai – 2 vnt 2
Fermentinis sūris – 0,5 stiklinės 0,5
Pomidorai – 4 vnt 4
Pomidorų padažas – 2 šaukštai 2
Juodieji pipirai pagal skonį –
Šparaginės pupelės – 500 g 500
Voveraitės – 250 g 250
Kvietiniai miltai – 1 šaukštelis 1
Gaminimo eiga
- Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais
- Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies
- Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami
- Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama
- Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje