Itališkas majonezinis padažas

Padažai 0 comments

Itališkas majonezinis padažas

0.0 from 0 votes
Course: PadažaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai žiupsnelis

  • Majonezas500 g 500

  • Citrinų sultys1 šaukštelis 1

  • Malti pipirai pagal skonį

  • smegenėlės200 g 200

Gaminimo eiga

  • Smegenėlės paverdamos parūgštintame vandenyje, patrinamos per sietelį ir sumaišomos su majonezu
  • Įberiama pipirų, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, įpilama citrinos sulčių ir išmaišoma

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*