Indonezietiškai pagaminta žuvis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Indonezietiškai pagaminta žuvis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Miltai truputis

  • Grietinėlė3 šaukštai 3

  • Citrina1/2 vnt 1/2

  • Svogūnai2-3 vnt 2-3

  • Pomidorų padažas truputis

  • Riebalai truputis

  • Sultinys truputis

  • Žuvies filė400 g 400

  • Bananas1 vnt 1

  • Žuvis200 g 200

  • Krabai1/2 stiklinės 1/2

Gaminimo eiga

  • Ryžiai išverdami pasūdytame vandenyje, 1/2 svogūno galvutės supjaustoma kubeliais ir apkepinama, kol gražiai pagelsta
  • Įpilama truputis vištienos sultinio
  • Ryžiai perpilami šaltu vandeniu, jam nuvarvėjus, sumaišomi su padažu, pasūdomi ir pakaitinami
  • Žuvies filė supjaustoma į 10 gabalų, šie apšlakstomi citrinos sultimis, 30 min
  • palaikomi, paskui pasūdomi, suvilgomi grietinėlėje, pavoliojami miltuose ir iš visų pusių apkepinami su daug riebalų, kol apsitraukia rusvai auksine pluta
  • Ryžiai papuošiami keptų bananų puselėmis ir svogūno griežinėliais, o prie žuvies paduodamas pomidorų padažas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*