Indiškas vištienos karis

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Indiškas vištienos karis

5.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas3 skiltelės 3

  • Jogurtas125 g 125

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Pomidorai5 vnt 5

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Sviestas125 g 125

  • Paprika2 vnt 2

  • Cinamonas1/4 šaukšto 1/4

  • Žalumynai pagal skonį

  • Gvazdikėliai1/4 šaukšto 1/4

  • Muskatas1/4 šaukšto 1/4

  • Vištienos filė500 g 500

  • čili prieskoniai1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • Sumaišykite čili prieskonius, cinamoną, muskatą, gvazdikėlius, jogurtą, druską, trintą česnaką ir pjaustytus pomidorus
  • Paruoštame marinate, išmirkykite vištienos filė ir palikite 30-60 min
  • , kad pasimarinuotų
  • Įkaitintame svieste apkepkite pjaustytas raudonąsias paprikas ir svogūnus, kol daržovės taps minkštos
  • Tuomet sudėkite vištienos gabaliukus ir visą marinatą
  • Troškinkite, kol vištiena taps minkšta
  • Tada sudėkite grietinę ir dar patroškinkite iki užvirimo

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*