Įdarytos šlaunelės

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Įdarytos šlaunelės

4.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pienas1 stiklinė 1

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Vištos šlaunelės4 vnt 4

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Muskato riešutai pagal skonį

  • Vištos kepenėlės4 vnt 4

  • Bandelė1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Bandele, išmirkykite piene
  • Kepenėles nu­plikykite verdančiu vandeniu ir ataušinkite
  • Šlaunelių odą atsargiai atsmaukite iki apatinio sąnario, mėsą išimkite, o kaulus nukirskite aštriu peiliu
  • Mėsą dukart sumalkite kartu su bandele
  • Svogūną susmulkinkite ir pakepkite svieste kartu su kepenėlėmis
  • Atšalusias kepenėles supjaustykite, maišykite su svo­gūnais, nuo kepimo likusiu sviestu, malta mėsa, prieskoniais
  • Paruoštu faršu įdarykite šlauneles, užsiūki te jas, aptepkite grietine arba majonezu ir kepkite orkaitėje arba uždengtoje keptuvėje
  • Šlauneles galite tiekti ir šaltas, pjaustytas griežinėliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*