Įdarytos šlaunelės
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Bandele, išmirkykite piene
- Kepenėles nuplikykite verdančiu vandeniu ir ataušinkite
- Šlaunelių odą atsargiai atsmaukite iki apatinio sąnario, mėsą išimkite, o kaulus nukirskite aštriu peiliu
- Mėsą dukart sumalkite kartu su bandele
- Svogūną susmulkinkite ir pakepkite svieste kartu su kepenėlėmis
- Atšalusias kepenėles supjaustykite, maišykite su svogūnais, nuo kepimo likusiu sviestu, malta mėsa, prieskoniais
- Paruoštu faršu įdarykite šlauneles, užsiūki te jas, aptepkite grietine arba majonezu ir kepkite orkaitėje arba uždengtoje keptuvėje
- Šlauneles galite tiekti ir šaltas, pjaustytas griežinėliais