Įdaryti vyniotiniai

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Recepte produktai nurodyti 1 porcijai.

Įdaryti vyniotiniai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Miltai truputis

  • Džiovinti grybai10 g 10

  • Jautiena110 g 110

  • Riebalai truputis

  • Sultinys100 g 100

  • Raudonas vynas100 g 100

  • Džiovintos slyvos25 g 25

Gaminimo eiga

  • Jautieną supjaustykite maždaug 50 g
  • dydžio gabalėliais, išmuškite, į vidų pridėkite įdaro ir suvyniokite cigaro formos vyniotinius
  • Apvoliokite miltuose ir iškepkite
  • Po to užpilkite sultiniu, vynu ir troškinkite 15 – 20 min
  • Į stalą patiekite su tuo pačiu padažu, kuriame troškinosi
  • Įdaras: slyvas išmirkykite, išimkite kauliukus ir supjaustykite šiaudeliais, pridėkite šiaudeliais supjaustytų virtų džiovintų grybų, šiaudeliais supjaustytų pakepintų riebaluose svogūnų, druskos ir viską gerai išmaišykite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*