Egiptietiški įdaryti pyragėliai.
Įdaryti pyragėliai
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Į dubenį suberti miltus, sudėti minkštą sviestą
- Įpilti apelsinų žiedų vandens ir minkyti rankomis (vandens geriau nepilti)
- Padaryti nedidelius 2 – 4 cm
- skersmens rutuliukus, nykščiu juose įspausti duobutę, į kurią prieš kepant dedamas migdolų įdaras
- Tešlos rutuliukus sudėti į sviestu išteptą skardą ir kepti karštoje orkaitėje 30 min
- Pabarstyti cukraus glajumi
- Migdolų tešla: sutrinti migdolus su cukrumi
- Įpilti arbatinį šaukštelį apelsinų žiedų vandens arba įberti cinamono – pagal skonį
- Viską gerai sumaišyti ir šia mase įdaryti pyragėlius