Įdaryti pyragėliai

Desertai, saldumynai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Egiptietiški įdaryti pyragėliai.

Įdaryti pyragėliai

0.0 from 0 votes
Course: Desertai, saldumynai, Sausainiai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Miltai250 g 250

  • Sviestas175 g 175

  • Cinamonas truputis

  • Migdolai200 g 200

  • Cukraus glajus150 g 150

  • apelsinų žiedų vanduo truputis

Gaminimo eiga

  • Į dubenį suberti miltus, sudėti minkštą sviestą
  • Įpilti apelsinų žiedų vandens ir minkyti rankomis (vandens geriau nepilti)
  • Padaryti nedidelius 2 – 4 cm
  • skersmens rutuliukus, nykščiu juose įspausti duobutę, į kurią prieš kepant dedamas migdolų įdaras
  • Tešlos rutuliukus sudėti į sviestu išteptą skardą ir kepti karštoje orkaitėje 30 min
  • Pabarstyti cukraus glajumi
  • Migdolų tešla: sutrinti migdolus su cukrumi
  • Įpilti arbatinį šaukštelį apelsinų žiedų vandens arba įberti cinamono – pagal skonį
  • Viską gerai sumaišyti ir šia mase įdaryti pyragėlius

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*