Įdaryti lazanijos lakštai
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Varškė – 300 g 300
Fermentinis sūris – 100 g 100
Citrinų sultys – 2 šaukštai 2
Grietinė – 4 šaukštai 4
Porai – 2 vnt 2
Malti baltieji pipirai pagal skonį –
Lazanijos lakštai – 8 vnt 8
Rūkyta lašiša – 16 gabalelių 16
Gaminimo eiga
- Išvirkite lazanijos lakštus pasūdytame vandenyje
- Canellonni virti nereikia
- Nuvalykite porus
- Atskirkite lapus, nuplaukite juos
- 8 lapus atidėkite
- Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su varške ir grietine
- Supilkite citrinų sultis, pasūdykite, įberkite pipirų
- Jei tai canelloni, prikimšti ir pilti pieno padažą ir troškinti
- Jei lazanijos lapai
- Atsargiai išverskite lazanijos gabalus į kiaurasamtį, po to sudėliokite juos ant medinės lentos
- Ant kiekvieno lazanijos gabalo padėkite po poro lapą, ant viršaus – sūrio masės
- Perpjaukite stačiakampius perpus ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos
- Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite juos poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba čiobrelių
- Trumpai apkepkite orkaitėje