Įdaryti lazanijos lakštai

Įvairūs patiekalai, Makaronų patiekalai 0 comments

Įdaryti lazanijos lakštai

0.0 from 1 vote
Course: Įvairūs patiekalai, Makaronų patiekalaiDifficulty:
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Varškė300 g 300

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Grietinė4 šaukštai 4

  • Porai2 vnt 2

  • Malti baltieji pipirai pagal skonį

  • Lazanijos lakštai8 vnt 8

  • Rūkyta lašiša16 gabalelių 16

Gaminimo eiga

  • Išvirkite lazanijos lakštus pasūdytame vandenyje
  • Canellonni virti nereikia
  • Nuvalykite porus
  • Atskirkite lapus, nuplaukite juos
  • 8 lapus atidėkite
  • Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su varške ir grietine
  • Supilkite citrinų sultis, pasūdykite, įberkite pipirų
  • Jei tai canelloni, prikimšti ir pilti pieno padažą ir troškinti
  • Jei lazanijos lapai
  • Atsargiai išverskite lazanijos gabalus į kiaurasamtį, po to sudėliokite juos ant medinės lentos
  • Ant kiekvieno lazanijos gabalo padėkite po poro lapą, ant viršaus – sūrio masės
  • Perpjaukite stačiakampius perpus ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos
  • Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite juos poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba čiobrelių
  • Trumpai apkepkite orkaitėje

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*