Įdarytas žąsies kaklas

Užkandžiai 0 comments

Įdarytas žąsies kaklas

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Jautiena100 g 100

  • Kiauliena200 g 200

  • Aštrus padažas Pagal skonį

  • žąsiena100 g 100

  • sultinys arba vanduo2 šaukštai 2

  • žąsies kaklas1 vnt 1

  • didelis rūgštus obuolys1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Atpjaukite kuo ilgesnį žąsies kaklą, numaukite odą ir vieną jos galą užriškite arba užsiūkite
  • Mėsą, svogūną, ir obuolį du kartus permalkite mėsmale, įpilkite sultinio arba vandens ir įdėkite prieskonių
  • Pagamintu faršu prikimškite kaklo odą, užsiūkite, įdėkite į karštą pasūdytą vandenį ir virkite ant mažos ugnies 1 – 1,5 valandos
  • Išvirusį kaklą išimkite iš sultinio, paslėkite tarp dviejų lentų ir laikykite, kol atvės
  • Supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite šaltam užkandžiui su daržovių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*