Įdarytas stirnienos šnicelis
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Miltai truputis –
Prieskoniai truputis –
Svogūnai – 25 g 25
Citrinos sultys truputis –
stirniena – 750 g 750
stirnos kepenėlės – 150 g 150
kadagio uogų antpilas – 5 šaukštai 5
Gaminimo eiga
- Mėsa supjaustoma į dešimtį griežinėlių, išmušama ir pasūdoma
- Kepenėlės pakepinamos riebaluose kartu su svogūnu, pasūdomos, pagardinamos prieskoniais ir praskiedžiamos 2 šaukštais kadagių uogų antpilo
- Šio įdaro po lygiai uždedama ant penkių mėsos gabalų, ant jų viršaus užvožiami kiti penki gabalai
- Kraštai pamušami muštuvėliu, kad sukibtų
- Paruošti šniceliai truputį apvoliojami miltuose ir iškepami
- Į kepant atsiradusias sultis įpilama 3 šaukštai kadagio uogų antpilo ir citrinos sulčių