Įdarytas stirnienos šnicelis

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Įdarytas stirnienos šnicelis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Miltai truputis

  • Prieskoniai truputis

  • Svogūnai25 g 25

  • Citrinos sultys truputis

  • stirniena750 g 750

  • stirnos kepenėlės150 g 150

  • kadagio uogų antpilas5 šaukštai 5

Gaminimo eiga

  • Mėsa supjaustoma į dešimtį griežinėlių, išmušama ir pasūdoma
  • Kepenėlės pakepinamos riebaluose kartu su svogūnu, pasūdomos, pagardinamos prieskoniais ir praskiedžiamos 2 šaukštais kadagių uogų antpilo
  • Šio įdaro po lygiai uždedama ant penkių mėsos gabalų, ant jų viršaus užvožiami kiti penki gabalai
  • Kraštai pamušami muštuvėliu, kad sukibtų
  • Paruošti šniceliai truputį apvoliojami miltuose ir iškepami
  • Į kepant atsiradusias sultis įpilama 3 šaukštai kadagio uogų antpilo ir citrinos sulčių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*