Įdarytas pyragas

Įvairūs patiekalai, Pyragai 0 comments

Įdarytas pyragas (batonas) pagal marokietišką receptą.

Įdarytas pyragas

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalai, PyragaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus truputis

  • Druska truputis

  • Pipirai truputis

  • Migdolai1 stiklinė 1

  • Vištienos sultinys3-4 šaukštai 3-4

  • Mėsos sultinys1 stiklinė 1

  • Pyragas500 g 500

  • Prieskoniniai žalumynai3-4 šaukštai 3-4

  • Petražolės lapeliai truputis

  • Citrinos sultys1/2 vnt 1/2

  • žvėriena250 g 250

Gaminimo eiga

  • Virta mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama aliejuje arba svieste
  • Iš išilgai perpjauto batono išskobiamas minkštimas
  • Jis sutrupinamas, sumaišomas su gliaudytais, smulkiai kapotais ir paspirgintais migdolais, smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais (petražolės, mėtos, krapai, builiai), apkepinta mėsa, citrinos sultimis, šaukštu vištienos sultinio ir mėsos kepsnio sultinio, druska bei pipirais
  • Šios masės prikemšama batono puselė, ant jos užvožiama kita pusė
  • Įdarytas pyragas apipilamas mėsos kepsnio sultimis bei vištienos sultiniu, galima apibarstyti smulkiai pjaustytais petražolių lapais
  • Tinka bet kokios žalios salotos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*