Įdarytas maltos mėsos kepnys
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Kiaušiniai – 4 vnt 4
Pipirai truputis –
Svogūnai – 2 vnt 2
Jautiena – 800 g 800
Džiūvėsėliai – 2 šaukštai 2
Pyragas – 3 riekelės 3
Kiauliena – 500 g 500
Lašinukai – 70 g 70
Gaminimo eiga
- Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose
- Pyragas išmirkomas
- Į sumaltą mėsą sudedamas nuspaustas pyragas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai (2 vnt
- ), įberiama pipirų, druskos
- Viskas gerai išmaišoma
- Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai (2 vnt
- )
- Kepsnys apvoliojamas džiuvesėliuose, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje apie 60 min
- Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje
- Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės, salotos