Įdarytas maltos mėsos kepnys

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Įdarytas maltos mėsos kepnys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose
  • Pyragas išmirkomas
  • Į sumaltą mėsą sudedamas nuspaustas pyragas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai (2 vnt
  • ), įberiama pipirų, druskos
  • Viskas gerai išmaišoma
  • Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai (2 vnt
  • )
  • Kepsnys apvoliojamas džiuvesėliuose, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje apie 60 min
  • Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje
  • Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės, salotos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*