Įdarytas kiaulienos kepsnys

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Įdarytas kiaulienos kepsnys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas5 šaukštai 5

  • Riebalai4 šaukštai 4

  • Lauro lapai pagal skonį

  • Kiauliena800 g 800

  • Kepenėlės200 g 200

  • Lašinukai100 g 100

Gaminimo eiga

  • Kiauliena gerai išmušama ir iš abiejų pusių apibarstoma prieskoniais
  • Įdaras: supjaustyti svogūnai, morka pakepinami su lašinukais
  • Tada sudedamos smulkintos kiaulienos kepenėlės ir truputį pakaitinama
  • Atvėsusi masė sumalama, sumaišoma su šaukštu sviesto ir prieskoniais
  • Įdaras dedamas ant mėsos ir ji suvyniojama
  • Įdaryta mėsa apvoliojama miltuose ir kepama įkaitintuose riebaluose

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*