Įdarytas karpis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Įdarytas karpis su karpio file, bandelėmis, prieskoniais ir sviestu, keptas orkaitėje. Patiekiamas su virtomis daržovėmis.

Įdarytas karpis

0.0 from 0 votes
Course: Karštas patiekalasDifficulty: Vidutinis
Ruošimo laikas

30

minutes
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Bandelės2 vnt 2

  • Čiobreliai: pagal skonį

  • Druska: pagal skonį

  • Karpis1-2 kg 1-2

  • Lauro lapeliai: pagal skonį

  • Petražolės: pagal skonį

  • Pipirai: pagal skonį

  • Sviestas100 g 100

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Žuvies filė250 g 250

Gaminimo eiga

  • Žuvų filė sumalti kartu su karpio kepenimis, pieniais arba ikrais, dviem vandenyje išmirkytomis bandelėmis bei svogūnu ir sumaišyti su prieskoniais.
  • Išdarinėtą karpį prikimšti šio įdaro ir susiūti.
  • Ugniai atspariame keptuve išlydyti 100g sviesto ir su teptuku iš visų pusių aptepkite karpį.
  • Orkaitėje kepti 15 minučių, tada apverskite ir dar kepti 15-20 min. esant vidutinei temperatūrai. Iš žvilgančios rudos odelės ir baltų, kietų akių galima suprasti, kad žuvis iškepė. Patiekite su virtomis daržovėmis.

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*