Įdaryta žuvis

Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 1 comment

Įdaryta žuvis Jūsų Kalėdiniam stalui :).

Įdaryta žuvis

3.7 from 3 votes
Course: Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus25 g 25

  • Druska truputis

  • Razinos25 g 25

  • Svogūnai75 g 75

  • Riešutai125 g 125

  • Žuvis500 g 500

  • Citrinos sultys1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Žuvis nuvaloma, išdarinėjama, pasūdoma
  • Sumalti riešutai, razinos, truputį aliejuje pakepinti svogūnai ir citrinos sultys sumaišoma
  • Šios masės prikemšama į paruoštą žuvį
  • Žuvis aprišama siūlu ir iškepama orkaitėje aliejuje
  • Žuvį galima patiekti su salotomis, citrinos griežinėliais arba kitokiomis daržovėmis, pagal Jūsų fantaziją 🙂

One Comment

  1. liuks receptukas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*