Įdaryta žąsiena

Įvairūs patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Įdaryta žąsiena

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Pipirai truputis

  • Pienas truputis

  • Žąsis1 vnt 1

  • Grybai1 stiklinė 1

  • Mairūnas truputis

  • Pyragas truputis

  • Kiauliena300 g 300

  • Lašinukai50 g 50

Gaminimo eiga

  • Išvalyta žąsis perpjaunama išilgai, nupjaunamas kaklas ir sparnai
  • Mėsa (kartu su oda) atskiriama nuo kaulų, išlyginama ir iš jos suformuojamas keturkampis
  • Švieži arba džiovinti grybai išverdami, supjaustomi, pakepinami su svogūnu
  • Pyragas išmirkomas piene, nuspaudžiamas ir sumalamas kartu su kiauliena ir žąsies kepenėlėmis
  • Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami grybai, viskas išmaišoma ir pagardinama
  • Ant žąsienos "keturkampio" sudedamas įdaras, suvyniojamas, surišamas, palaistomas riebalais ir įsukamas į foliją
  • Kepama orkaitėje apie 1 val
  • Paskui atvėsinamas, supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir papuošiamas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*