Įdaryta troškinta triušiena

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Įdaryta troškinta triušiena

0.0 from 0 votes
Course: Featured, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai truputis

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Miltai šaukštas

  • Pipirai pagal skonį

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Krapai truputis

  • Grietinė2-3 šaukštai 2-3

  • Sviestas600 g 600

  • Virta dešra200 g 200

  • Sultinys1,5-2 l 1,5-2

  • Triušis1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Vietoj sviesto galima dėti margarino
  • Triušį supjaustyti dideliais gabalais (mentės, šlaunelės, 2-4 liemens gabalai), išimti kaulus
  • Į tuštumą kurios liko išėmus kaulus, įberti druskos, pipirų ir prikimšti jas šiaudeliais arba kubeliais supjaustytos dešros, kiaušinio ir sūrio mišinio
  • Mėsos gabalus suvynioti, surišti arba prismeigti degtuku ir pjūviu į viršų sudėti į žemą puodą
  • Į jį įpilti sultinio, įdėti sviesto, raudonėlio, mėtos, mairūno lapelių
  • Uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies
  • Į padažą pridėti miltų, grietinės ir žalumynų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*