Įdaryta lazanija

Užkandžiai 0 comments

Įdaryta lazanija

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Fermentinis sūris400 g 400

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Grietinė4 šaukštai 4

  • Porai2 vnt 2

  • Malti baltieji pipirai pagal skonį

  • Žalumynai

  • Lazanijos lakštai8 vnt 8

  • Rūkyta lašiša16 gabalelių 16

Gaminimo eiga

  • Lazanijos lakštus virkite pasūdytame vandenyje
  • Nuo nuplauto poro atskirkite 8 lapus ir atidėkite juos vėlesniam naudojimui
  • Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su grietine
  •   Supilkite citrinų sultis, pasūdykite, įberkite pipirų
  • Atsargiai išverskite lazanijos lakštus į kiaurasamtį, po to sudėkite juos ant medinės lentos
  • Ant kiekvieno lazanijos lakšto padėkite po poro lapą ir ant viršaus sūrio masės
  • Perpjaukite stačiakampius perpus ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos
  • Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite juos poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba čiobrelių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*