Įdaryta lazanija
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Fermentinis sūris – 400 g 400
Citrinų sultys – 2 šaukštai 2
Grietinė – 4 šaukštai 4
Porai – 2 vnt 2
Malti baltieji pipirai pagal skonį –
Žalumynai –
Lazanijos lakštai – 8 vnt 8
Rūkyta lašiša – 16 gabalelių 16
Gaminimo eiga
- Lazanijos lakštus virkite pasūdytame vandenyje
- Nuo nuplauto poro atskirkite 8 lapus ir atidėkite juos vėlesniam naudojimui
- Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su grietine
- Supilkite citrinų sultis, pasūdykite, įberkite pipirų
- Atsargiai išverskite lazanijos lakštus į kiaurasamtį, po to sudėkite juos ant medinės lentos
- Ant kiekvieno lazanijos lakšto padėkite po poro lapą ir ant viršaus sūrio masės
- Perpjaukite stačiakampius perpus ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos
- Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite juos poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba čiobrelių