Hamburgeris (mėsainis)

Karšti patiekalai, Įvairūs patiekalai, Mėsos patiekalai, Sumuštiniai 0 comments

Mėsainis su jautiena ir su spec. burgeriu padažu. Padažas matomas nuotraukoje! Ingredientai surašyti 4-iems mėsainiams.

Hamburgeris (mėsainis)

0.0 from 0 votes
Course: Featured, Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, SumuštiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Pomidorai1 vnt 1

  • Marinuoti agurkai1 vnt 1

  • Jautienos faršas500 g 500

  • president sūris pakeliais2 vnt 2

  • salota1 vnt 1

  • hamburgerio bandelės8 vnt 8

Gaminimo eiga

  • Išprieskoniuojame faršą pipirais bei druska
  • Suskirstome faršą į 4 lygias dalis ir padarome plonus apvalius kotletus
  • (stenkitės padaryti kuo plonesnius ir didesnius
  • Turi netilpti į delną, nes kepant smarkiai susitrauks)
  • Kepkite pagamintus apskritus kotletus keptuvėje ant aliejaus kol iškeps (arba palikite su šiek tiek kraujo jeigu mėgstate žalesnę jautieną)
  • Kol kepą jautiena supjaustykite marinuotą agurką, pomidorą, paruoškite salotos lapus
  • Orkaitės skardoje ant sviestinio popieriaus išdėliokite hamburgerio bandeles
  • Ir viršutines ir apatines bandelių puses ištepkite spec
  • Helmans Burger padažu
  • Padažo dėkite daug – per daug nebūna :)nAnt viršutinių ir apatinių bandelių uždėkite po sūrį iš pakelio
  • Po to, ant apatinių pusių uždėkite pomidoro griežinėlius, agurkų griežinėlius, svogūno
  • Galiausiai iškepus mėsai uždėkite ją ant paruoštos apatinės bandelės ir užvoškite viršutine
  • Mėsainius su skarda pašaukite į įkaitintą 200C orkaitę ir kepkite 10 min, kol sušils bandelės bei išsilydis sūris
  • Skanas!nValdydami užsigerkite CocaCola 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*