Mėsainis su jautiena ir su spec. burgeriu padažu. Padažas matomas nuotraukoje! Ingredientai surašyti 4-iems mėsainiams.
Hamburgeris (mėsainis)
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Pipirai pagal skonį –
Pomidorai – 1 vnt 1
Marinuoti agurkai – 1 vnt 1
Jautienos faršas – 500 g 500
president sūris pakeliais – 2 vnt 2
salota – 1 vnt 1
hamburgerio bandelės – 8 vnt 8
Gaminimo eiga
- Išprieskoniuojame faršą pipirais bei druska
- Suskirstome faršą į 4 lygias dalis ir padarome plonus apvalius kotletus
- (stenkitės padaryti kuo plonesnius ir didesnius
- Turi netilpti į delną, nes kepant smarkiai susitrauks)
- Kepkite pagamintus apskritus kotletus keptuvėje ant aliejaus kol iškeps (arba palikite su šiek tiek kraujo jeigu mėgstate žalesnę jautieną)
- Kol kepą jautiena supjaustykite marinuotą agurką, pomidorą, paruoškite salotos lapus
- Orkaitės skardoje ant sviestinio popieriaus išdėliokite hamburgerio bandeles
- Ir viršutines ir apatines bandelių puses ištepkite spec
- Helmans Burger padažu
- Padažo dėkite daug – per daug nebūna :)nAnt viršutinių ir apatinių bandelių uždėkite po sūrį iš pakelio
- Po to, ant apatinių pusių uždėkite pomidoro griežinėlius, agurkų griežinėlius, svogūno
- Galiausiai iškepus mėsai uždėkite ją ant paruoštos apatinės bandelės ir užvoškite viršutine
- Mėsainius su skarda pašaukite į įkaitintą 200C orkaitę ir kepkite 10 min, kol sušils bandelės bei išsilydis sūris
- Skanas!nValdydami užsigerkite CocaCola 🙂