Gvakamolė

Užkandžiai, Padažai 0 comments

Gvakamolė

0.0 from 0 votes
Recipe by Receptuknyga.lt
Servings

2

servings
Prep time

0

minutes
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Avokadas1 vnt. 1

  • Žalioji citrina1/2 vnt. 1/2

  • Svogūnas1/4 vnt. 1/4

  • Česnakas1 skiltelė 1

  • Didelis pomidoras1 vnt. 1

  • Pesto padažas1/2 šaukštelio 1/2

  • Druskažiupsnelis

  • Pipiraižiupsnelis

  • Bazilikaižiupsnelis

  • Graikiškas jogurtas4 valgomi šaukštai 4

  • Pomidorų padažas1 valgomas šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Pomidorus, svogūną ir česnaką susmulkiname kuo mažesniais gabalėliais, sutriname avokadą ir viską sumaišome, tuomet sudedame visus prieskonius ir įtreškiame laimo sultis bei česnakus ir viską dar kartą gerai išmaišome.
  • Patiekimui šią masę sudedame į dubenį ir ant viršaus užtepame graikiško jogurto sluoksnį, galima valgyti su įvairiais priedais, pavyzdžiui, kukurūzų traškučiais, skanaus!

Nutrition Facts

2 servings per container


  • Amount Per ServingCalories250
  • % Daily Value *
  • Total Fat 22g 34%
    • Total Carbohydrate 13g 5%
      • Protein 5g 10%

        * The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

        Leave a Comment

        El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

        *