Guliašas su obuoliais

Mėsos patiekalai 0 comments

Guliašas su obuoliais

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Obuoliai400 g 400

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Pomidorų padažas2 šaukštai 2

  • Jautiena500 g 500

  • Lydytas sviestas2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Receptas 4-ioms porcijoms
  • Supjaustykite mėsa kubeliais arba juostelėmis, pakepinama pusėje kiekio sviesto, įpilama vandens ir patroškinama uždengus dangčiu
  • Obuoliai nulupami, supjaustomi skiltelėmis, apkepami svieste ir sudedami prie mėsos
  • Ten pat supilamas pakaitintas pomidorų padažas, sudedamas susmulkintas svogūnas, įberiama druskos, pipirų ir troškinama
  • Troškinant susidariusį skystė sutirštinti su grietine sumaišytais miltais
  • Guliašas tiekiamas su virtomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*