Guliašas su daržovėmis
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Keptuvėje išlydyti sviestą ir pakepinti kubeliais supjaustytą mėsą
- Apskrudusius gabaliukus sudėti į puodą, supilti ir kepant išsiskyrusį skystį
- Morkas, petražoles ir salierus supjaustyti šiaudeliais, bulves – griežinėliais, svogūnus smulkiai sukapoti, česnakus sugrūsti
- Paruoštas daržoves sudėti į puodą su mėsa, pasūdyti, pagardinti pipirais, supilti vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugnies 35-45 min
- (nelygu, kaip greitai suminkštės mėsa)
- Jei troškinant išgaruoja per daug skysčio, įpilti truputį virinto vandens
- Prieš pat nukeliant nuo ugnies suberti žirnelius
- rn
na skanei cia atrodo, bet mano vyras nevalgo keptu ar virtu darzoviu tad as gulesa darau kitaip bet irgi labai skaniai;)