Guliašas su daržovėmis

Karšti patiekalai, Troškiniai 1 comment

Guliašas su daržovėmis

5.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos2 vnt 2

  • Svogūnai100 g 100

  • Petražolių šaknys1 vnt 1

  • Svogūnų laiškai pluoštelis

  • Jautiena500 g 500

  • Bulvės250 g 250

  • Salieras70 g 70

  • čenakai3 skiltelės 3

  • Sausas baltas vynas2 stiklinės 2

  • šaldyti žalieji žirneliai100 g 100

Gaminimo eiga

  • Keptuvėje išlydyti sviestą ir pakepinti kubeliais supjaustytą mėsą
  • Apskrudusius gabaliukus sudėti į puodą, supilti ir kepant išsiskyrusį skystį
  • Morkas, petražoles ir salierus supjaustyti šiaudeliais, bulves – griežinėliais, svogūnus smulkiai sukapoti, česnakus sugrūsti
  • Paruoštas daržoves sudėti į puodą su mėsa, pasūdyti, pagardinti pipirais, supilti vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugnies 35-45 min
  • (nelygu, kaip greitai suminkštės mėsa)
  • Jei troškinant išgaruoja per daug skysčio, įpilti truputį virinto vandens
  • Prieš pat nukeliant nuo ugnies suberti žirnelius
  •  rn 

One Comment

  1. na skanei cia atrodo, bet mano vyras nevalgo keptu ar virtu darzoviu tad as gulesa darau kitaip bet irgi labai skaniai;)

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*