Guliašas su baltu vynu
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Petražolių lapeliai –
Morkos – 2 vnt 2
Svogūnai – 2 vnt 2
Krapai – 2 šaukštai 2
Sviestas – 1 šaukštas 1
Svogūnų laiškai –
Jautiena – 500 g 500
Česnakai – 3 skiltelės 3
Bulvės – 5 vnt 5
Raudonoji paprika – 1 vnt 1
Rūkyta šoninė – 100 g 100
Salieras – 100 g 100
Petražolės šaknys – 100 g 100
Konservuoti žali žirneliai – 2 šaukštai 2
Baltas sausas vynas – 2 stiklinės 2
Gaminimo eiga
- Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais
- Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu
- Spirgučius sudėti į puodą, o likusiuose riebaluose pakepinti mėsą
- Ją taip pat sudėti į puodą
- Svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griežinėliais, visas kitas daržoves šiaudeliais
- Viską sudėti į puodą su mėsa
- Pasūdyti, įberti pipirų, supilti vyną ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies 35 min
- Jei išgaruos daug skysčio, įpilti karšto virinto vandens
- Prieš patiekiant į guliašą sudėti žirnelius ir susmulkintus žalumynus
- Valgyti su batonu