Guliašas su baltu vynu

Mėsos patiekalai 0 comments

Guliašas su baltu vynu

5.0 from 1 vote
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty:
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai

  • Morkos2 vnt 2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Krapai2 šaukštai 2

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Svogūnų laiškai

  • Jautiena500 g 500

  • Česnakai3 skiltelės 3

  • Bulvės5 vnt 5

  • Raudonoji paprika1 vnt 1

  • Rūkyta šoninė100 g 100

  • Salieras100 g 100

  • Petražolės šaknys100 g 100

  • Konservuoti žali žirneliai2 šaukštai 2

  • Baltas sausas vynas2 stiklinės 2

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais
  • Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu
  • Spirgučius sudėti į puodą, o likusiuose riebaluose pakepinti mėsą
  • Ją taip pat sudėti į puodą
  • Svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griežinėliais, visas kitas daržoves šiaudeliais
  • Viską sudėti į puodą su mėsa
  • Pasūdyti, įberti pipirų, supilti vyną ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies 35 min
  • Jei išgaruos daug skysčio, įpilti karšto virinto vandens
  • Prieš patiekiant į guliašą sudėti žirnelius ir susmulkintus žalumynus
  • Valgyti su batonu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*