Guliašas

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 1 comment

Guliašas

5.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Jautiena1 kg 1

  • Žalumynai pagal skonį

  • Riebalai2 šaukštai 2

  • Lauro lapai pagal skonį

  • Pomidorų tyrė2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepama riebaluose, paskui pridedama pomidorų tyrės, užpilama sultiniu ir troškinama 1-1,5 val
  • Baigiant troškinti, sudedami pakepinti ir sultiniu atskiesti miltai, pakepinti svogūnai, pipirai, lauro lapai ir baigiama troškinti (dar 15-20 min
  • )
  • Tada supilama grietinė ir užvirinama

One Comment

  1. labai skanus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*