Guliašas

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Guliašas – tradicinis vengrų piemenų, gyvulių augintojų patiekalas, gamintas katile ant laužo. Patiekiamas su bulvėmis, troškintomis daržovėmis, makar

Guliašas

2.0 from 6 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai5 g 5

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai25 g 25

  • Grietinė20 g 20

  • Jautiena120 g 120

  • Žalumynai pagal skonį

  • Riebalai10 g 10

  • Lauro lapai pagal skonį

  • Pomidorų tyrė20 g 20

Gaminimo eiga

  • Mėsa supjaustoma kubeliais (30-40g
  • dydžio) ir apkepama riebaluose
  • Pridedama pakepintos pomidorų tyrės ir užpilama sultiniu
  • Troškinama 60-90 min
  • Baigiant troškinti, sudedami pakepinti ir sultiniu atskiesti miltai, pakepinti svogūnai, pipirai (nemalti), lauro lapeliai
  • Troškinama dar 15-20 min
  • Supilama grietinė
  • Viską užverdame
  • Patiekiame su keptomis bulvėmis, šutintomis daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais ir pan

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*