Guliašas – tradicinis vengrų piemenų, gyvulių augintojų patiekalas, gamintas katile ant laužo. Patiekiamas su bulvėmis, troškintomis daržovėmis, makar
Guliašas
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Mėsa supjaustoma kubeliais (30-40g
- dydžio) ir apkepama riebaluose
- Pridedama pakepintos pomidorų tyrės ir užpilama sultiniu
- Troškinama 60-90 min
- Baigiant troškinti, sudedami pakepinti ir sultiniu atskiesti miltai, pakepinti svogūnai, pipirai (nemalti), lauro lapeliai
- Troškinama dar 15-20 min
- Supilama grietinė
- Viską užverdame
- Patiekiame su keptomis bulvėmis, šutintomis daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais ir pan
- Loading gallery media…