Grybų užtepėlė

Grybų patiekalai 0 comments

Greitai paruošiama grybų užtepėlė. Puikus pasirinkimas tepti ant sumuštinių arba skrudintos duonos.

Grybų užtepėlė

5.0 from 1 vote
Course: Grybų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Česnakas4 skiltelės 4

  • Miltai1 šaukštelis 1

  • Petražolės sauja

  • Rozmarinas truputis

  • Sviestas30 g 30

  • Grybai200 g 200

  • Sultinys3 šaukštai 3

Gaminimo eiga

  • Įkaitintame svieste iki minkštumo apkepkite smulkintą česnaką su rozmarinu
  • Tada sudėkite griežinėliais pjaustytus grybus ir troškinkite, kol pasirodys sultys
  • Sudėkite smulkintas petražoles
  • Kai grybai bus minkšti, supilkite daržovių sultinį ir po truputį suberkite kukurūzų miltus
  • Išmaišykite ir dar troškinkite 1-2 min

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*