Grybų sultinys

Grybų patiekalai, Sriubos 0 comments

Grybų sultinys

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Vanduo400 g 400

  • Grybai8 g 8

Gaminimo eiga

  • Grybų sultinys verdamas iš džiovintų grybų
  • Grybai perrenkami, užpilami šaltu vandeniu (1 kg grybų 7 l vandens) ir 2-4 valandas mirkomi
  • Paskui grybai išimami, sunka paliekama nusistovėti; tada ji nupilama nuo drumzlių
  • Po to atgal sudedami grybai ir verdama ant mažos ugnies pusantros – dvi valandas
  • Išvirti grybai išimami, nuplaunami ir supjaustomi, o sultiniui vėl leidžiama nusistovėti
  • Vėliau jis perkošiamas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*