Grybų sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Grybų patiekalai 1 comment

Pieniška grybų sriuba.

Grybų sriuba

5.0 from 2 votes
Course: Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1/4 vnt 1/4

  • Česnakas1 skiltelė 1

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas2 stiklinės 2

  • Čiobreliai truputis

  • Sviestas4 šaukštai 4

  • Grybai2-3 stiklinės 2-3

  • Vištienos sultinys1 l 1

  • peletrūnas1/2 šaukštelio 1/2

Gaminimo eiga

  • Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite joje sviestą ir apie 2-3 min
  • pakepkite supjaustytus grybus (galite naudoti naminius arba pievagrybius)
  • Tada sudėkite susmulkintus svogūną ir česnaką
  • Kepkite 2-3 min
  • Į puodą supilkite vištienos sultinį ir užvirkite
  • Tada sudėkite apkeptus grybus
  • Šiek tiek pavirkite
  • Supilkite pieną (arba grietinėlę)
  • Jei norite, kad sriuba būtų tiršta, po truputį berkite miltus, nuolat maišydami
  • Pagal skonį įberkite druskos, pipirų bei peletrūno
  • Nepamirškite įdėti čiobrelio
  • Virkite sriubą 10 min
  • Galite papuošti petražolės šakele

One Comment

  1. Mėgstamiausia!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*