Grybų pica

Grybų patiekalai, Picos 0 comments

Grybų pica

3.0 from 2 votes
Course: Grybų patiekalai, PicosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Alyvuogių aliejus3 šaukštai 3

  • Grybai250 g 250

  • Česnakai1 skiltelė 1

Gaminimo eiga

  • Tešlą paruoškite kaip nurodyta straipsnyje
  • Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių
  • Nuvalykite grybus ir kruopščiai nuplaukite šaltu tekančiu vandeniu
  • Tapšnodami popieriniais rankšluosčiais nusausinkite ir plonai supjaustykite
  • Į keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus ir pakepkite grybus 2-3 minutes ant labai stiprios ugnies
  • Nusunkite susidariusį skystį ir suberkite petražoles bei česnakus
  • Pastatykite šalia
  • Kai tešla pakils, paminkykite ją 1 minutę ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės
  • Suformuokite picą ir dėkite į aliejumi išteptą kepamąją skardą
  • Picą apdėkite supjaustytais grybais, užbarstykite druskos ir pipirų
  • Apšlakstykite likusiu aliejumi
  • Kepkite, kol kraštai auksiškai pagels (apie 15-20 minučių)
  • Patiekite karštą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*