Grybų padažas

Grybų patiekalai, Padažai 0 comments

Grybų padažas

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Citrina1/2 vnt 1/2

  • Džiovinti grybai50 g 50

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • tryniai3 vnt 3

Gaminimo eiga

  • Džiovintus grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir patroškinti su sviestu
  • Miltus 1 – 2 min
  • pakepinti su sviestu (žiūrėti, kad nepagelstų)
  • Į pakepintus miltus įpilti 0,5 l
  • grybų nuoviro ir 10 min
  • virti ant silpnos ugnies
  • Po to sudėti patroškintus grybus, pasūdyti, įberti pipirų, supilti citrinos sultis ir 5 min
  • virti
  • Į kiaušinių trynius po truputį pilti karštą padažą ir gerai išsukti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*