Grybų ir mėsos maltiniai

Karšti patiekalai, Grybų patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Grybų ir mėsos maltiniai

5.0 from 1 vote
Course: Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Grybai500 g 500

  • Džiūvėsėliai5 šaukštai 5

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Mairūnas truputis

  • Kiauliena200 g 200

Gaminimo eiga

  • Apvirintus grybus sumalti kartu su mėsa ir svogūnu
  • Į masę įmušti kiaušinį, suberti džiūvesėlius, sudėti prieskonius ir gerai išminkyti
  • Daryti apvalius maltinius, juos apvolioti džiūvesėliuose ir kepti riebaluose

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*