Grybų ir daržovių troškinys

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Grybų patiekalai, Troškiniai 0 comments

Grybų ir daržovių troškinys

5.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai truputis

  • Morkos250 g 250

  • Pomidorai250 g 250

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Grybai250 g 250

  • Bulvės500 g 500

  • žalieji žirneliai250 g 250

  • Petražolės lapeliai truputis

Gaminimo eiga

  • Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į puodą
  • Ant svogūnų susluoksniuot bulvių bei pomidorų griežinėlius, žirnelius ir morkas
  • Pabarstyti maltais pipirais, užpilti vandeniu ar sultiniu ir, sandariai uždengus, troškinti
  • Grybus nuvalyti, supjaustyti, ištroškinti atskirame inde ir sumaišyti su ištroškintomis daržovėmis
  • Patiekiant apibarstyti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*