Grybų ir daržovių troškinys
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Pipirai truputis –
Morkos – 250 g 250
Pomidorai – 250 g 250
Sviestas – 2 šaukštai 2
Grybai – 250 g 250
Bulvės – 500 g 500
žalieji žirneliai – 250 g 250
Petražolės lapeliai truputis –
Gaminimo eiga
- Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į puodą
- Ant svogūnų susluoksniuot bulvių bei pomidorų griežinėlius, žirnelius ir morkas
- Pabarstyti maltais pipirais, užpilti vandeniu ar sultiniu ir, sandariai uždengus, troškinti
- Grybus nuvalyti, supjaustyti, ištroškinti atskirame inde ir sumaišyti su ištroškintomis daržovėmis
- Patiekiant apibarstyti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais