Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Apkepai 0 comments

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo2 stiklinės 2

  • Kiaušiniai1-2 vnt 1-2

  • Miltai1 stiklinė 1

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

  • Grietinė1 šaukštas 1

  • Grybai500 g 500

  • Malti džiūvėsėliai1 stiklinė 1

  • Riebalai50-60 g 50-60

  • Muskato riešutai1 vnt 1

  • Baltagūžiai kopūstai1 kg 1

  • Rūkyta mėsa100 g 100

Gaminimo eiga

  • Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu
  • Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais
  • Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų
  • Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, druska, tarkuotu muškato riešutu ir užpilti ant kopūstų
  • Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu, pašlaikstyti grietine, ištirpintu sviestu ir kol apsitrauks rausva plutele

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*