Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkė

Žuvies patiekalai 0 comments

Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkė

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

  • Grietinė2-3 šaukštai 2-3

  • Grybai1 stiklinė 1

  • Margarinas2 šaukštai 2

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Silkė2-3 vnt 2-3

Gaminimo eiga

  • Sūdytas silkes išmirkyti vandenyje, nupjauti galvas, išimti vidurius ir kaulus, neperskiriant žuvų pusiau
  • Kapotus grybus ir svogūnus patroškinti svieste, įdėti kapoto kiaušinio, grietinės ir šio įdaro prikimšti silkes
  • Kiekvieną silkę atskirai suvynioti į foliją arba pergamentinį popierių, sudėti į skardą ir kepti orkaitėje
  • Silkes galima kepti ir žarijų kaitroje
  • Tuomet foliją reikia apvynioti drėgnais laikraščiais
  • Patiekti su keptomis arba virtomis bulvėmis ir pikantišku pomidorų, vyno arba svogūnų padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*