Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkė

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Grybais įdaryta folijoje kepta silkė su grietinės ir kiaušinio įdaru. Paprastas ir skanus patiekalas, paruoštas per 30 minučių.

Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkė

0.0 from 0 votes
Recipe by receptuknyga.lt Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Ruošimo laikas

30

minutes
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Grietinė2-3 šaukštai 2-3

  • Grybai1 stiklinė 1

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Margarinas2 šaukštai 2

  • Silkė2-3 vnt 2-3

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

Gaminimo eiga

  • Sūdytas silkes išmirkyti vandenyje, nupjauti galvas, išimti vidurius ir kaulus, neperskiriant žuvų pusiau.
  • Kapotus grybus ir svogūnus patroškinti svieste, įdėti kapoto kiaušinio, grietinės ir šio įdaro prikimšti silkes.
  • Kiekvieną silkę atskirai suvynioti į foliją arba pergamentinį popierių, sudėti į skardą ir kepti orkaitėje.
  • Silkes galima kepti ir žarijų kaitroje. Tuomet foliją reikia apvynioti drėgnais laikraščiais.
  • Patiekti su keptomis arba virtomis bulvėmis ir pikantišku pomidorų, vyno arba svogūnų padažu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*