Grybais įdaryta antis

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Grybais įdaryta antis – puikus pasirinkimas papuošti šventinį stalą 🙂

Grybais įdaryta antis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Grybai1 stiklinė 1

  • Džiūvėsiai1 stiklinė 1

  • Antis1 vnt 1

  • Mairūnas pagal skonį

  • Citrinos sultys truputis

Gaminimo eiga

  • Išdarinėtą antį įtrinkite druska ir mairūnu
  • Į vidų sudėkite paruoštą įdarą, užsiūkite ir kepkite apie 1,5 val
  • orkaitėje, užpylus ištirpintais riebalais bei palaistydami atsiradusiomis sultimis ar vandeniu
  • Įdaras: svieste ištroškinkite supjaustytus grybus ir sumaišykite su džiūvėsiais, kiaušiniais, įtarkuokite šiek tiek citrinos žievelės, įspauskite citrinos sulčių, pagal skonį įberkite pipirų ir druskos bei viską labai gerai išmaišykite
  • Labai skanu su bruknių uogiene arba raugintais kopūstais
  • Kepdami antį, šalia į skardą galite pridėti bulvių ar kitų daržovių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*